26.229 euro voor KWF!


€26.229 euro!
Op 30 oktober was de cheque overhandiging aan het KWF. De grote vraag op deze dag was: wat is de opbrengst van Flevoland Fietst Tegen Kanker 2016? Daar werd vrij snel duidelijkheid over gegeven! €26.229! Wat een bedrag! De cheque werd overhandigd aan Bart Hellendoorn, regiocoördinator bij het KWF, door Arie Koomen. Zoals ieder jaar organiseert Flevoland Fietst Tegen Kanker een reünie tegelijkertijd met de overhandiging. De deelnemers van voorgaande jaren en het afgelopen jaar werden uitgenodigd om herinneringen op te halen met elkaar.

Alpe d’Huez
Arie Koomen gaf tijdens de reünie ook een kleine toespraak aan alle oud deelnemers. Zo vertelde hij dat er weer een show aan zit te komen in het Agora Theater in Lelystad. En omdat FFTK dit jaar haar jubileum viert belooft hij dat het een mooie avond gaat worden. Ook kwam Koomen met groot nieuws, hij gaat dit jaar mee naar Frankrijk om daar de Alpe d’Huez te beklimmen en samen met de deelnemers de eerste dagen door te brengen.

Bedankt!
Wij willen alle deelnemers van FFTK 2016 heel erg bedanken voor het mooie jaar wat jullie met ons hebben neergezet! Jullie zijn stuk voor stuk toppers! Ook willen we hierbij alle sponsoren heel erg bedanken voor wat zij mogelijk hebben gemaakt. Zonder jullie was ons project niet haalbaar! Hopelijk zien we jullie allemaal terug bij FFTK 2017!