Werkcon BV, wederom hoofdsponsor


Wederom is  Werkcon BV. de hoofdsponsor van Flevoland Fietst Tegen Kanker

Werkcon BV is een van de meest toonaangevende leveranciers op het gebied van metalen profielen. Dankzij hun vooruitstrevende research & development afdeling staat Werkcon BV bekend om haar innoverende producten en machines.

Meer informatie over Werkcon BV.

Werkcon BV sponsort naast een geld bedrag ook alle fietsbroekjes van de deelnemers van FFTK in samenwerking met Gyproc BV.

Daan Kuijpers, Organisator van Flevoland Fietst Tegen Kanker over Werkcon.

‘Het is mooi als je als stichting wordt benaderd door een bedrijf dat jou wil sponsoren, dit was in 2017 het geval. Het initiatief is genomen door Marco Weernink, directeur van Werkcon BV, zelf. Zijn zoon Xander zit op de SGL en nam deel aan FFTK. Wat Werkcon BV zo aansprak aan FFTK is dat jongeren/scholieren de kans krijgen om zich in te zetten tegen Kanker. Wij zijn ontzettend blij en dankbaar voor hun steun aan ons project.’

Gedurende het jaar zal Werkcon BV. bij alle evenementen exposure krijgen. Ook zullen de FFTK wielershirts ontworpen worden in een combinatie van kleuren van Werkcon BV en FFTK en voorzien zijn van het Werkcon logo.

Ook sponsor worden van FFTK? Kijk hier voor meer informatie of neem contact met ons op via info@fftk.nl.


Een gedachte over “Werkcon BV, wederom hoofdsponsor

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.