Neil verkoopt spullen voor FFTK!


Neil Ham, deelnemer van FFTK en leerling van het Aurum verkoop spullen op Marktplaats voor FFTK. We vroegen hem om wat te vertellen over zijn actie en zijn deelname aan FFTK.

”Het word een sport om zoveel mogelijk op te halen, bij elk bedrag denk ik ‘yes’ en wil ik kijken om nog meer te scoren voor het goede doel. Soms geven mensen mij iets extra’s, ook dat gaat naar FFTK. Het is zo mooi hoe mensen je af en toe zeggen dat je goed doet, daar groei je van.

Vorig jaar deed ik met de anger mee en vond alles heel indrukwekkend en heb er veel van geleerd

Via marktplaat heb ik al €466,- opgehaald en in totaal met sponsoren zit ik nu op 883,15 En ik wil zeker de 1000, halen en eigenlijk meer.

Ik vind elke donatie super van klein naar groot, elk is toch weer een extra voor de sponsering. Wat wel extra super is dat als ik dingen voor een bedrag bij vreemde ophaal dat ze dan zeggen doe maar voor minder of zelfs voor het goede doel neem maar zo mee, echt super.”

Een mooie quote:


I do what i do
Because it’s right!
Because it’s decent.
And above all,
It’s kind.
It’s just that.

Neil, we zijn trots op je.

Spullen bij Neil kopen kan op zijn marktplaats account