Ga mee met FFTK!


Flevoland Fiets Tegen Kanker WEEKENDTRIP!

Het is voor ouders, vrienden en/of familie mogelijk om mee te gaan met FFTK. Zij kunnen de deelnemers dan ontvangen bij de finish, hoe leuk en bijzonder is dat! Het vertrek is op vrijdag samen met de bussen van de deelnemers en na de barbecue op zondag gaat de weekendbus weer naar huis. Ook voor oud deelnemers is de weekendbus een ultieme mogelijkheid om FFTK opnieuw te beleven!

De kosten bedragen € 125,-. Dit is inclusief vervoer, eten en drinken en verblijf op de camping. Een tent moet zelf meegenomen worden. Er is een beperkt aantal plaatsen dus meld je zo snel mogelijk aan!

We vertrekken gezamenlijk op vrijdag 31 mei en komen op maandag 3 juni in de ochtend weer aan in Lelystad.

Een unieke kans om een onvergetelijk weekend te beleven

 • Incl:
  • busreis
  • campingplaats
  • eten (zaterdag en zondag)
 • Excl:
  • tent
  • campingbenodigdheden

Bestel HIER gelijk uw ticket(s)!

LET OP: Als u dit boekt, hoeft u niet apart ‘Eten WEEKEND’ of ‘Eten BBQ’ te bestellen.

Bij niet voldoende aanmeldingen kan de bus helaas niet rijden.