Je leert mensen op een bijzondere manier kennen


Wesley van der Roest zet zich al voor het zevende jaar in voor Flevoland Fiets Tegen Kanker en zit sinds dit jaar bij de organisatie. Binnen de organisatie houdt hij zich vooral bezig met het bouwteam en de merchandise.

Na al die jaren fiets hij niet alleen meer voor zijn neef maar ook voor alle mensen die hij door dit project heeft leren kennen. Afgelopen jaar heeft hij dan ook voor het eerst meegedaan aan Alpe d’HuZes waarbij hij wel liefst 2 keer die verschrikkelijke berg heeft beklommen. ‘’ In een woord een PRACHTIGE ervaring en zeker voor herhaling vatbaar’’

FFTK heeft voor hem ook veel betekend als persoon. ‘’Door dit project ben ik verandert als persoon zelf. Het heeft mij laten zien wat deze ziekte allemaal voor schade aanricht bij zowel de personen zelf als de families.’’

Het mee doen aan FFTK ieder jaar is voor Wesley een standaard iets geworden. ’’Het inzetten van jezelf bij zo een groot evenement waaruit je zoveel voldoening krijgt van de mensen voor wie je het allemaal doet’’ is voor hem de grootste reden om ieder jaar weer mee te doen. ‘’ Je leert mensen op zo een andere en bijzondere manier kennen, het is niet uit te leggen’’