Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

mei 2018

De grote Flevoland Fietst Tegen Kanker benefiet voorstelling

mei 26 : 19:00 - 22:00
Agora Theater, Agorabaan 12
Lelystad, Flevoland 8224 JS Nederland
+ Google Maps
€15

we kunnen los! 26 mei is het zover, de grootste FFTK actie van het jaar: de grote Flevoland Fietst Tegen Kanker benefiet show! Het belooft een schitterende avond te worden met comedie, zang en dans.  Arie Koomen zal zijn leukste cabaretiers uitnodigen, een professionele dancecrew komt dansen en de talenten van de Frank Sanders Akademie komen prachtige nummers zingen. Voor het goede doel, onderzoek naar kanker, een mooie avond beleven. Het wordt een avond waar de lach zal overheersen en…

Meer weten »
juni 2018

Vertrek FFTK naar Frankrijk

juni 1
ISG Arcus, Lindelaan 99
Lelystad, Nederland
+ Google Maps

Op vrijdag 1 juni vertrekt Flevoland Fietst Tegen Kanker naar Frankrijk. Het verzamelpunt is het parkeerterrein bij SV Lelystad (sportparkweg 5) Vertrektijd: 18:00 (aanwezig om 17:00)

Meer weten »

FFTK Fietsdag

juni 3 : 12:00 - 16:00
Frankrijk, bourg d’oisans bourg d'oisans, + Google Maps

Op zondag 3 juni zullen de deelnemers van Flevoland Fietst Tegen Kanker de Alpe d'HuZes beklimmen. Rond 12 uur word het startschot gegeven voor de beklimming. De start tijd is afhankelijk van de weersomstandigheden.

Meer weten »

Aankomst FFTK in Lelystad

juni 9 : 08:00 - 10:00
ISG Arcus, Lindelaan 99
Lelystad, Nederland
+ Google Maps

Op vrijdag 8 juni vertrekken de bussen en vrachtwagen rond 18:00 uit Frankrijk. Na een busreis waarin de meesten goed zullen slapen komen de bussen op zaterdag 9 juni rond 9:00 aan bij de Arcus in Lelystad. De tijden zijn nog onder voorbehoud.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen