Inspirerend avontuur

Een week om nooit te vergeten. Een ervaring die ik koester in mijn hart. Met tranen en een lach naar boven. Extra energie geven om andere omhoog te helpen. Vebonden zijn met vreemden door èèn doel te hebben.

Dankbaar

Holy moly!
Wat een prachtige week! Hele mooie ervaring! Er zaten zeker wat zware dagen tussen, maar dat mocht de gezelligheid echt niet bederven!

Mega dankbaar!

Liefs,
Lynn 🙂

Belevenis

Wat was dit bijzonder om mee te maken. Het was een emotionele week, waarin wij ook veel voor anderen hebben kunnen doen. We hebben elkaar getroost, aan het lachen gekregen en dat laatste duwtje op de berg gegeven. Met een top team kom je ontzettend ver! Iedereen van fftk, heel erg bedankt voor deze top belevenis!
– esmee

Nieuwe herinneringen

Ben super dankbaar dat ik deze kans heb kunnen pakken en hierdoor mooie herinneringen heb kunnen maken. Nieuwe mensen leren kennen. Nieuwe omgeving mogen bezoeken. En dat allemaal voor een goed doel. Ben super blij dat ik mee ben gegaan

Onvergetelijk

Wat een indrukwekkend avontuur en onvergetelijke ervaring…
Om zo met zijn alle bezig te zijn voor 1 doel schept echt een band. Bedankt alle donateurs, vrijwilligers, deelnemers en fftk organisatie dat ik hieraan heb mee mogen & kunnen deelnemen.
Liefs Noa