WhatsApp Image 2019-03-14 at 17.44.22
Caitlyn

Caitlyn

Trots en Dankbaar

Met ontzettend veel trots denk ik terug aan deze week in Frankrijk. De bus reis naar Frankrijk was al een feestje daarmee, letterlijk! een feestje omdat ik jarig was en de hele bus voor mij ging zingen?. In de bus was al meteen een leuke sfeer en iedereen keek er naar uit om in Frankrijk aan te komen. Bij aankomst in Frankrijk gingen we meteen de tenten opzetten dit was HILARISCH want me moeder had dit nog nooit gedaan!, tent stokken paste niet in de tent die we hadden dus moesten we er 1 met iemand delen?. We gingen de omgeving ontdekken en in de middag hebben wij nog gefietst om te oefenen voor de echte beklimming van de Alpe D’Huez. Natuurlijk na 1 minuut fietsen klapte mijn band en deze kon niet meer geplakt worden waardoor ik een wiel van meneer Besselink moest lenen ? reddende engel. Na het gezamenlijke etentje hebben wij later bezinningsavond gehad. Dat was heel emotioneel en heel mooi ik had hierdoor echt het doel voor ogen waarom ik mee deed en ik kon niet wachten om de berg op te gaan.

De dag dat we de berg opgingen voelde ik me heel goed en eerlijk gezegd voorbereid was ik niet zo goed?. Het begin dat we begonnen met fietsen merkte ik in de 1ste bocht al dat ik zeker wat meer had moeten oefenen ? want vooruit kwam ik niet. Na een tijdje ging het goed en wisselde ik lopen en fietsen af. Eenmaal toen ik boven kwam merkte ik wat een trots ik voelde en hoe gewaardeerd je word ik heb echt wel even staan janken aan de kant. Ik was zo blij dat ik het gedaan had en dat ik me hiervoor had ingezet en ondanks me weinig trainen alsnog had geflikt. Mijn beste vriendinnen en me moeder was hierbij en die waren ook allemaal in tranen.

De rest van de week hebben wij vrijwilligers werk gedaan en dat vond ik super leuk om te doen! Je merkt echt dat mensen veel motivatie hebben om te verkopen voor het goede doel en ben super blij dat ik daar ook een onder deel van mocht uitmaken. Want wat een waanzinnig bedrag is er opgehaald!.

Ik heb deze week ervaart als een hele mooie, bijzondere , blije maar ook emotionele week. Ik ga hier voor altijd op terug kijken als de mooiste week die ik heb mee gemaakt. Dit is zeker iets wat je niet zomaar kan doen dus ben ik het team van FFTK heel dankbaar voor.


Ik ga hier voor altijd op terug kijken als de mooiste week die ik heb mee gemaakt. Dit is zeker iets wat je niet zomaar kan doen dus ben ik het van FFTK’18 heel dankbaar voor