Bestuur

Het bestuur van Flevoland Fietst Tegen Kanker zorgt er met de gehele organisatie voor dat ieder jaar weer meer dan 100 scholieren uit Flevoland een onvergetelijke ervaring kunnen meemaken en zich kunnen inzetten tegen kanker.             

Al jaren ben ik verbonden met FFTK en voor mij is het, iedere editie, een voorrecht om onderdeel te zijn. Voor velen een onvergetelijke ervaring, voor mij een onderdeel van mijn leven. 

Boyd

Wiebe

Marco S

Marco WBrenda

 

 

Ik sta in de FFTK-keuken en ik weet dat alles wat je over deze bijzondere week hoort, waar is: je lacht, huilt, werkt hard, ontspant, zit stuk, feest, groeit… en dat doe je samen met leuke, lieve, enthousiaste, moedige mede-FFTK’ers. Een ervaring voor het leven!

Janke

Kyle

Nina

Femke

Tim

Elske

 

 

Sinds 2016 supporter van FFTK. Zeer onder de indruk geraakt en al snel wist ik dat ik dit niet kan en wil loslaten. Ontzettend dankbaar dat ik een kleine bijdrage mag leveren aan dit geweldige project en ik hoop dit nog jaren te mogen doen.

Nancy

Sjaan

Cor

Keuken
team

Het keukenteam zorgt ervoor dat gedurende de week in Frankrijk alle deelnemers en vrijwilligers topprestaties kunnen leveren door het bieden van goede voeding. Zo zorgen zij iedere avond voor een verse en gezonde maaltijd, wat neerkomt op het serveren van meer dan 1000 porties eten in één week.Bouw
team

Het bouwteam zorgt ervoor dat alle logistiek (twee volle vrachtwagens) in Nederland wordt ingeladen en in Frankrijk weer wordt uitgeladen. Voordat de deelnemers in Frankrijk aankomen is de grote witte tent van ruim 120m2, inclusief keuken en alles eromheen al opgebouwd door het bouwteam wat bestaat uit oud deelnemers van Flevoland Fietst Tegen Kanker.

 

 

mijn naam is Wesley, 23 jaar oud al jaren mag ik mij inzetten voor dit prachtige project, aankomend jaar is dan ook al mijn 8ste jaar dat ik hierbij kan helpen. samen met vijf ander jongens stellen wij dit jaar het bouwteam samen.

Wesley

Dominique

Araam

FFTK heeft mij als persoon positief veranderd. Dit wil ik nu graag overbrengen op anderen.

Tim

Noah

VictorMijn naam is Ginny ik ben 17 jaar en doe voor de 3 de keer mee met fftk. Dit word mijn 2e keer in het merchandise team met 2 andere fantastische meiden en ik heb er echt super veel zin in <3

Ginny

Daniela

Mijn naam is Caitlyn, ik ben 17 jaar en ga nu voor de 3de keer mee doen aan FFTK. Dit jaar ga ik de Merchandise doen samen met een paar meiden en heb er weer heel veel zin in.

Caitlyn

Femke

Merchandise
Team

Het merchandise team zorgt ervoor dat bij evenementen in Nederland en in Frankrijk er merchandise voor FFTK verkocht wordt. Dit levert jaarlijks ruim €2000,- extra op voor stichting Alpe d’HuZes! Team merchandise bestaat uit oud deelnemers van FFTK.Team
Media

Team Media zorgt er in de voorbereiding en in Frankrijk voor dat familie, vrienden en kennissen op de hoogte zijn van alles rondom FFTK en kunnen meegenieten met de ervaringen van de deelnemers. Team Media maakt in de week in Frankrijk ruim 5000 foto’s en zorgt er onder anderen voor dat iedere deelnemer minimaal één finishfoto heeft. Daarnaast wordt van iedere dag in Frankrijk een video gemaakt.

Vanaf 2016 ben ik erbij. Ben Boyd ontzettend dankbaar dat ik deze kans heb gekregen. Hoop nog vele jaren mijn steentje bij te mogen dragen aan dit fantastische project! Inmiddels voelt de camping als thuis<3

Erik

Elena

Iris

Video

Social Media