48093393942_36cac397d2_o
Redactie

Redactie

Zo gaan wij FFTK 2020 toch beleven!

In het 8-jarige bestaan van Flevoland Fietst Tegen Kanker hebben ruim 650 leerlingen uit heel Flevoland de kans gehad zich in te zetten in de strijd tegen kanker; in totaal is er in die jaren ruim €200.000,- opgehaald. Omdat we dit jaar niet naar Frankrijk kunnen, nemen we nu de kijker mee door de jaren van FFTK.

Een jaar lang hebben 150 studenten van 8 scholen uit Flevoland zich voorbereid om de Alpe d’Huez te beklimmen en daarmee geld op te halen voor kankeronderzoek en om vrijwilligerswerk te doen voor Alpe d’HuZes. Helaas moeten de deelnemers een jaar wachten voordat hun harde werk wordt beloond.

Om de week dat Flevoland Fietst Tegen Kanker in Frankrijk zou zijn toch te kunnen beleven wordt er samen met oud deelnemers, vrijwilligers en ouders teruggeblikt naar de voorgaande jaren en kijken we alvast vooruit naar 2021 met nieuwe deelnemers.

Iedere dag dat wij met FFTK in Frankrijk zou zijn (vanaf vrijdag 29 mei) wordt een video geüpload op onze social mediakanalen. Hierdoor kunnen wij toch een beetje de week in Frankrijk beleven. Laat u inspireren en ontroeren door de verhalen terwijl wij u met een lach en een traan meenemen door de de jaren FFTK. Volg ons op onze sociale media en kijk met ons mee.

?Sneak peak?Wij zijn bezig geweest met iets heel moois en wij kunnen niet wachten om het resultaat te laten zien aan jullie! Dankzij een groot aantal (oud)deelnemers, docenten en vrijwilligers hebben wij een paar prachtige filmpjes mogen maken. Omdat wij FFTK 2020 helaas moeten missen, zijn wij met een plan gekomen om de week in Frankrijk toch een beetje te kunnen beleven, thuis op de bank. Kijken jullie samen met ons mee naar het resultaat op 29 mei om 20:00 uur op alle sociale media kanalen? Laat met ‘?’ in de reacties weten dat jij met een bak popcorn op de bank zit en met ons meekijkt!

Geplaatst door Flevoland Fietst Tegen Kanker op Dinsdag 19 mei 2020